Kuntokartoituksen yhteydessä arvioidaan kiinteistön sähkölaitteet, kaapelointi sekä niiden ikä.

Tuksein mukaan pieniä sähkötöitä voi tehdä ilman pätevöityneen sähköasentajan koulutustakin, mutta käytännössä kaikki sähkötyöt tulisi altistaa ammatilaisen käsiin.

Me, korjausrakentamisen ammattilaisina luotamme ainoastaan ammattilaisen valintaan ja teetämme kaikki sähkötyöt, niin kaapeloinnin kuin kytkennän sekä suunnittelun että raportoinnin ammattilaisen toimesta.

Meillä on yrityksessä laillistettu sähköasentaja, joka taitaa kaikki kodin sähköiset komponentit ja tekee hintatasoltaan tarjouksemme erittäin kilpailukykyiseksi.

Sähkötyön suunnittelu on viranomaistahoja varten toteutettu palvelu, josta emme veloita sopimusneuvottelussa erillishintaa, vaan teemme tarvittaessa suunnittelun, asennuksen ja tarkastusraportin urakkaan kuuluvana toimenpiteenä.

Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet, yritykset ja taloyhtiöt. Meiltä saat näppärästi kaikenkokoiset sähköasennukset, joten kysy rohkeasti aivan pienemmistäkin sähkötöistä. Me autamme mielellämme.

Tarjoamme monipuoliset sähköalan palvelut kaikkiin rakennuksen vaiheisiin, uudisrakennuksen sähkösuunnittelu ja sähköasennukset, sähköremontit ja sähkösaneeraukset.

Tarjouslaskennassa huomioimme jokaisen kohteen erikseen ja tarjoamme jokaisesta työvaiheesta yksikköhintaan perustuvan tarjouksen, sekä yhteytämme kokonaisuudesta "avaimet käteen" kokonaishinnan, jossa on eritelty jokainen työvaihe erikseen.